beheer

  Uw gastvrouw in Over Entinghe is Jannie Dekker-Noordhuis.

  Tot het begin van het nieuwe seizoen half augustus doet zij dat op vrijwillige basis,

  daarna neemt zij de functie van beheerster / gastvrouw officieel over.

                                                   

 

  De functie van huishoudelijk medewerk(st)er is op dit moment vacant. 


 

Kent u voor ons een nieuwe:

assistent van onze gastvrouw

huishoudelijk medewerker/ster

Voor het assisteren in de bediening en het schoonhouden van ons gebouw zoeken wij iemand die:

o   correct en vriendelijk is in persoonlijke contacten

o   dienstverlenend en klantgericht is

o   hygiëne en netheid belangrijk vindt

o   zelfstandig en flexibel het werk kan uitvoeren

Start per 15 augustus en aanvankelijk 10 uur per week

 Bent u iemand of kent u iemand die in Over Entinghe wil komen werken, neem dan contact op met

  voorzitter Leo Kochen / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of

Jannie Dekker 0521-595300 / 06-51697132 

 


 ----vacature----

Taak- en functieomschrijving  huishoudelijk medewerk(st)er

 

  Doel van de functie

    Het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden in alle ruimtes met als doel het schoonhouden van het gebouw

    Het verzorgen van eenvoudige horeca-activiteiten / catering, zo nodig ook in de avonduren en weekenden

 

  Organisatorische positie

    De huishoudelijk medewerk(st)er ressorteert onder de beheerder 

 

  Resultaatgebieden

    Huishoudelijke werkzaamheden

        a. Verricht zelfstandig schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken volgens vastgesteld schema

          binnen de verschillende ruimtes (werkruimtes, sanitair, keuken, bar, algemene ruimtes) van het gebouw en het terrein

      b. Verzamelt afval en vuil en draagt zorg voor de afvoer daarvan

      c. Houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en -middelen en andere huishoudelijke artikelen bij en geeft de benodigdheden

         door aan de leidinggevende

      d. Signaleert gebreken aan gebouw en meldt deze aan de leidinggevende

      e. Neemt deel aan werkoverleg

 

    Horecawerkzaamheden

      f. Verzorgt eenvoudige catering, bereidt koffie, thee, e.d. en doet de afwas

      g. Assisteert bij de bediening van de gasten, helpt bij opnemen en uitserveren

 

  Resultaat

    - Een schoon gebouw, zodanig dat de gasten/medewerkers van een hygiënische omgeving gebruik kunnen maken

    - Een eenvoudige catering, zodanig dat de gasten/medewerkers tijdig en voldoende voorzien zijn van consumpties en/of eten

    - Een bijgehouden voorraad, zodanig dat alle nodige werkmaterialen tijdig en in voldoende mate beschikbaar zijn 

    - Een tijdige signalering van gebreken, zodanig dat de leidinggevende zorg kan dragen voor reparatie

 

 

  Profiel van de functie

    Kennis

     i.   VMBO werk- en denkniveau

     ii.  Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne

     iii. BHV-certificaat of bereidheid dit te verkrijgen

 

    Persoonlijke kenmerken

     i.   Correct en en vriendelijk gedrag in persoonlijke contacten

     ii.  Dienstverlenende en klantgerichte instelling

     iii. Zelfstandig en flexibel kunnen uitvoeren van opgedragen werkzaamheden

     iv. Zorgdragen voor veiligheid en hygiëne met betrekking tot de eigen werkzaamheden


    


Copyright © 2016. All Rights Reserved.